sobota 5. ledna 2013

Na pivo s Karlem....

Tak je v Chotěboři Karel.... Urozený prezidentský kandidát. Přemohl jsem vrozenou lenost a jel jsem se podívat. Ještě jsem zahlédl ospalé kníže, jak vchází do Panského domu. No, v hospodě narváno tak, že bych stál na jedné noze a to ještě asi na cizí. Zaregistroval jsem přítomné chotěbořské intelektuály i "intelektuály" a vypadl raději ven. Tam jsem zjistil, že papalášké manýry řidičů ministerských vozidel jsou asi vždy stejné, když se ten arogantní blb s ministerskou audinou točil v křižovatce naaprosto bez ohledu na ostatní projíždějící auta. Svalnatí pánové v černých kulichách spokojeně  postávali před restaurací a bděli nad bezpečností a další dvě auta uniformovaných orgánů postávaly na parkovištích.
Raději půjdu vyvenčit pejsky, bude to klidnější a pro mne přínosnější.
Nejhorší na tom ale je, že nakonec tohle ospalé kníže, Kalouskova parťáka, půjdu volit. Asi to bude nejmenší průser. A to mi připadá hodně smutné!

2 komentáře:

škáfy řekl(a)...

trápí mě podobné myšlenky ...

Unknown řekl(a)...

Víte, každej jsme něčí parťák a ve výsledku je to tak propojené, že jsme parťáci všech..... A ruku na srdce, kdo kdy usedl za volant: "Kdo je bez viny, hoď první kamenem..." Je fakt, že mě bezohlednost druhých na silnici vždy naštve. Nevím jestli to je u nich povahový rys nebo nepozornost